ISMERD MEG CSAPATUNKAT!

ÜDVÖZLÜNK A THE COCKTAIL BROKER OLDALÁN!

Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a koktélkészítés és a felszolgálás világában. Lehetőségünk volt világszerte tapasztalatot szerezni az évek alatt, amiket kamatoztatunk is minden eseményünkön.

Az ilyen tapasztalattal rendelkező cég garantálja a profizmust és a minőséget az események rendezésekor. Így barátainak, családjának, ismerőseinek egy igazán nagy élmény lesz, ha a Cocktail Broker csapata rendezi meg rendezvényét, eseményét. Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy otthonában igazi koktélbár hangulat legyen.

Kizárólag minőségi italokkal és koktélokkal próbáljuk lenyűgözni vendégeiket. Koktéljaink mindegyike egy műalkotás, aminek célja, hogy a jelenlévőket elbűvöljük.

A legfontosabb pedig az, hogy mindenki ÉLVEZZE az általunk elkészített italokat.

Bonnie May

Ügyvezető Igazgató
Bonnie May Food & Events

MaxIMILIÁN PÁLFI

Alapító & Tulajdonos
The Cocktail Broker Ltd.

Harriet May

Rendezvényszervező
Bonnie May Food & Events

Nóra Sándor

Sales Manager
The Cocktail Broker Ltd.

Max több mint 15 éve dolgozik a vendéglátásban, a nagysikerű The Cocktail Broker tulajdonosa és alapítója. Számára a legtökéletesebb hely a bárpult mögött van. Itt készítheti el vendégei számára a lenyűgöző koktélokat. Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen beutazhatta a világot, és ezáltal nagyon sok tapasztalatra tudott szert tenni. Max Ciprus, a Bahamák, Florida, Miami, West Palm Beach, Rhode Island és New York legjobb bárjaiban dolgozott. 5 éve Angliába tette át székhelyét, ahol összeállt a méltán híres Bonnie May Food & Events csapatával. Max minden tapasztalatát, ügyességét és szenvedélyét beleteszi abba, hogy mesésen finom koktélokat készítsen vendégei számára, bízva abban, hogy mindenki hihetetlenül jól érzi magát. Max az Önök igényeihez szabja a szolgáltatásait, legyen szó koktél házhozszállításról, kerti partiról, céges vagy más eseményről.

Max Palfi

Alapító & Tulajdonos, The Cocktail Broker Ltd.

Bonnie 1989-ben, mindössze 19 évesen csatlakozott a díjnyertes Global Infusion Grouphoz. Elindult azon az úton, hogy a legnagyobb művészeket étkeztesse csapatával, valamint a világ legnagyobb eseményein vegyen részt. Nagyszerű szervezési és kulináris képességeit olyan lengendák tapasztalhatták meg, mint Frank Sinatra, Carole King és nem utolsó sorban a nyári, valamint a téli olimpiákon résztvevő sportolók és szervezők is. Olyan események, mint a National TV Awards vagy a Virgin Media vendéglátása szintén az Ő feladatkörébe tartozik. Az USA-ban, Kínában és a Közel-Keleten működő GIG nemzetközi irodáival is együttműködik. A Bonnie May Food & Events 2015-től, Bonnie kreatív érzékét és a rendezvényekkel kapcsolatos “know how”-ját megpróbálja átadni az esküvők, különleges bulik és céges események számára egész Közép Anglia területén.

Bonnie May

Ügyvezető Igazgató, Bonnie May Food & Events

Harriet kulináris és vendéglátói ismereteit az Orchards Cookery iskolában szerezte. Diplomáját a Bournemouth Egyetemen szerezte meg nemzetközi vendéglátó-menedzsment szakon. A Rolling Stones-szal és a Cirque Du Soleil-lel turnézott, ahol szerves tagja volt annak a csapatnak, amely első osztályú vendéglátást bíztosított Glastonburyben, Readingben és több jól ismert fesztívál helyszinen. Harriet szinte az egész életét rendezvényeken és eseményeken töltötte, mindig arra törekszik, hogy kiváló ételeket és vendéglátást bíztisítson megrendelői számára. 

Harriet May

Rendezvényszervező, Bonnie May Food & Events

Nóra az Értékesítési vezetőnk. Nóra a The Cocktail Broker indulásától nálunk dolgozik, közel egy éve pedig már az Értékesítési vezetőnk. Nóra az Angliában töltött évek alatt rengeteg tapasztalatot szerzett a vendéglátóiparban. Célja, hogy a tökéletes eseményt szervezze meg a kedves megrendelőinknek.

Nóra Sándor

Sales Manager, The Cocktail Broker Ltd.

KAPCSOLATBA SZERETNÉL LÉPNI VELÜNK? ITT VAGYUNK HOGY SEGÍTSÜNK!

Esküvők || Privát események || Mixertanfolyamok || Koktél házhozszállítás || Gála Vacsora

KövesseN MINKET SOCIAL MEDIA FELÜLETEINKEN!